Aanvraag verzonden

Onze financiële partners

Sinds haar oprichting heeft Talentsoft de steun gekregen van verschillende prestigieuze investeerders als bewijs van de kwaliteit van haar applicatie en teams.

Testimonial

Talentsoft is een sterk groeiend bedrijf met een zowel innoverende als pragmatische visie op talent management. De oplossing is op de loopbaandoelstellingen en de bekwaamheden van de medewerker gericht; de informatie voedt alle andere domeinen (werving, opleiding...) en schept vlotte, effectieve processen voor talent management. Deze benadering van talent planning is sterk gericht op de ontwikkeling van talent in de context van de strategie van het bedrijf. Talantsoft speelt perfect in op de ontplooiingsambities van Europese multinationals. De snelle groei van Talentsoft wordt verklaard door de relevantie van haar oplossing voor de specifieke behoeften van de markt.

Tony Zappalà, vennoot van Highland Capital Partners Europe

Laatste Nieuws

Corporate

Interview Personeelsbeleid Veronique Bourée

30-03-2017

“Als bedrijven talent niet als een belangrijke grondstof gaan beschouwen, wordt schaarste ervan ook niet snel genoeg gesignaleerd,” Véronique Bourée, Director Customer Succes Europe bij Talentsoft, windt er geen doekjes om. Ze zet haar woorden kracht bij met 10 trends die elk voor zich schreeuwen: zorg dat je talentmanagem...

Corporate

Talentsoft wraps up the first semester with 150 new customers, achieving its growth targets for 2016

06-10-2016

So far this year, Talentsoft has delivered continuous innovation, merged with one of the world leaders in digital learning, signed 150 new customers, established a new recruiting strategy aiming at 160 new hires, and recorded a turnover increase of over 50%!

Corporate

Peter Prestele Appointed as Non-Executive Director of Talentsoft Board

25-07-2016

Leader in cloud-based talent-management software expands its global presence and strengthens its administrative board.


select your language

frenchdutchgerman