Aanvraag verzonden

Om écht goede beslissingen te kunnen nemen binnen uw personeelsbeleid, heeft u betrouwbare gegevens over uw medewerkers nodig. Met de HR-analytics software van Talentsoft verzamelt u deze gegevens, analyseert u ze en wordt het doelgericht communiceren eenvoudiger. De HR-data-analytics software van Talentsoft helpt u zo niet alleen om talent analytics uit te voeren, maar deze ook strategisch in te zetten.

Talent analytics: behoud waardevolle talenten voor uw bedrijf

De HR-analytics software van Talentsoft laat u kanten van uw medewerkers zien die anders verborgen zouden blijven. Via de gedetailleerde human resources analytics software houdt u bij hoeveel medewerkers er elk jaar bijkomen, hoe lang ze blijven en wat de redenen voor hun ontslag zijn. Zo kunt u voor noodzakelijke verbeteringen binnen de cultuur van het bedrijf zorgen, beter beoordelen welke mensen u moet aannemen of voorspellen wie er geschikt is voor een leidinggevende functie.

Doordat u via de talent analytics van Talentsoft een realistisch en gedifferencieerd beeld krijgt van de talenten, kunt u er doelgericht aan werken om de beste mensen te houden. U ziet precies waar iemand écht in uitblinkt, om vervolgens deze gegevens te vergelijken met de open functies binnen het bedrijf. Zo belanden getalenteerde medewerkers altijd op de juiste plek.

Lever een relevante bijdrage aan het managementteam

De HR-analytics software van Talentsoft stelt u niet alleen in staat om betere beslissingen te nemen met betrekking tot uw medewerkers, maar ook om het managementteam snel van relevante informatie te voorzien. Zo bent u van strategische waarde voor de besluitvorming binnen het bedrijf en kunt u de invloed van HR-factoren op het management vergroten. Met de HR-analytics software filtert u de verzamelde gegevens aan de hand van vooraf gedefinieerde indicatoren. Ook kunt u gemakkelijk dashboards aanmaken en aanpassen, zonder hulp van de IT-afdeling. De HR-data-analytics software van Talentsoft maakt de HR-afdeling dus zelfstandiger en zorgt ervoor dat deze makkelijker met andere afdelingen kan communiceren.
 
Meer weten over de mogelijkheden die de HR-software van Talentsoft u biedt? Kijk dan hier.


select your language

frenchdutchgerman