Aanvraag verzonden

TS Community

Onze klanten, partners en de gebruikers van onze talent management oplossing, staan aan de basis van ons succes. Samen met hen willen wij de best practices delen en luisteren naar hun specifieke behoeftes zodat wij onze oplossing hierop kunnen aanpassen. Hiervoor hebben we een exclusieve community gecreëerd, namelijk de TS Community.

Via onze community, die gericht is op onze gebruikers, willen we de dialoog tussen tussen besluitvormers en lijnmanagers op gebied van HR bevorderen. Om dit te bereiken hebben we een community gecreëerd waarin u alle informatie en documenten vindt die u nodig heeft om effectief met onze applicatie te werken. Daarnaast organiseren wij het hele jaar door exclusieve events zoals de Club TS en best practice-workshops. Bij deze events kunt u bijdragen aan de strategische keuzes voor onze producten en kunt u nieuwe ideeën delen om uw talent management oplossing te verrijken.

Nieuwe functionaliteiten, upgrades, exclusieve filmpjes, informative sheets van producten en functionaliteiten, geplande evenementen, HR-artikelen, advies van experts, etc. U krijgt alle benodigde informatie tot uw beschikking zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw Talentsoft-oplossing.

TS Community omvat:

CLUB TS

Een jaarlijkse bijeenkomst voor het bespreken van de huidige HR-trends, ervaringen en best practices uit te wisselen en gezamenlijk te beslissen over de mogelijkheden voor onze toekomstige producten.

KLANTENRUIMTE EN HELPCENTER

Een online platform speciaal voor onze klanten. U heeft toegang tot onze complete bibliotheek van documenten en userguides over de functionaliteiten van uw oplossing. Daarnaast heeft u beschikking over de meest recente informatie over producten, evenementen, versies, etc.

BEST PRACTICE WORKSHOPS

Deze sessies vinden plaats met de medewerking van geselecteerde gebruikers/klanten van Talentsoft en vormen een ideale gelegenheid voor onze community om ervaringen te delen aan de hand van concrete IT & HR cases. We behandelen onder meer de volgende thema's: Internationale toepassing, employer branding, gepersonaliseerde rapporten, etc.

De evenementen van de TS Community zijn ideaal om andere gebruikers van Talentsoft te ontmoeten. Het is belangrijk om onze "best practices" te delen en nieuwe manieren te ontdekken om de oplossing te gebruiken. Het is voor ons ook een mogelijkheid om nauw betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de producten van Talentsoft.

Catarina Viana-Garcia, Elior – Hoofd Ontwikkelingsprocessen HR Groep

Customer Support Onze Trainingen

select your language

frenchdutchgerman