Aanvraag verzonden

HET PARTNERPROGRAMMA VAN TALENTSOFT

Talentsoft werkt nauw samen met zowel lokale als internationale experts, om een partnernetwerk te creëren dat haar in staat stelt om overal ter wereld aan de specifieke behoeften van haar klanten te voldoen.

WERELDWIJDE PARTNERS

Ongeacht hun vakgebied (informatiesystemen, HR-consultancy, distributie, integratie of IT services) spelen partners een essentiële rol in het ecosysteem van Talentsoft, om u lokale ondersteuning te geven en bij te dragen aan het succes van uw projecten voor talent management. Onze partners helpen ons met het bepalen van onze go to market strategie en het behalen van succes in onze geïntegreerde talentmanagementoplossing. Dankzij hun lokale en uitgebreide knowhow kunnen zij onze klanten de beste HR practices aanbevelen en werken ze mee aan de uitbreiding van Talentsoft overal ter wereld.

Reset

Onze hostingpartners

De veiligheid van de persoonlijke gegevens van medewerkers is een centraal aandachtspunt voor ons.

Wij kiezen onze hostingcenters aan de hand van de strengste criteria voor veiligheid, flexibiliteit, reactiviteit en beschikbaarheid. Daarom ontwikkelen wij sinds enkele jaren strategische partnerships met Microsoft (Windows Azure), Bull en Quadria.

Word lid van onze internationale partner netwerk


select your language

frenchdutchgerman