Aanvraag verzonden
Ontdek onze nieuwe "Talentsoft Academy"! Ontdek de mogelijkheden

Kalender

+ Alle data

Documentatie

U heeft directe toegang tot een complete bibliotheek met: userguides, gebruikstips en sheets over de functionaliteiten van uw Talentsoft-applicatie. Alle informatie die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van de meest recente productontwikkelingen!

Toegang tot de opleidingsdocumentatie

TS Academy Opleidingen & Best practices

De oplossing van Talentsoft is ontworpen met het oog op intuïtief gebruik door alle gebruikers. Hiervoor hebben ze geen specifieke computerkennis nodig. Om het geheel aan functies optimaal te benutten, bieden onze teams echter eenvoudige, gratis opleidingen aan die passen bij uw rol (recruitment manager, trainingsmanager, etc.) en kennisniveau.

De opleidingen duren een halve of volledige werkdag en bieden u de gelegenheid om uw kennis van de applicatie te verdiepen en de nieuwste functies te ontdekken. De opleidingen zijn dusdanig georganiseerd dat u na afloop de basisconcepten praktisch kunt toepassen in de configuratie en gebruik van uw Talentsoft-oplossing.

Onze experts leggen uit hoe u de applicatie het best kunt gebruiken, geven hun kennis door en beantwoorden al uw vragen.
Na deze sessies bent u in staat uw kennis op peil te houden dankzij de informatie (gidsen, casestudy's, product- en functionaliteitsheets, etc.) die beschikbaar is in uw persoonlijke TS Community-ruimte. Ook vindt u alle informatie (onderwerp, datum) over de opleidingen van Talantsoft in uw eigen TS Community-ruimte.

TS Academy zorgt ervoor dat u zelfstandig uw HR programma kan beheren

De twee opties voor de Talentsoft Trainingen

1 /
1/2dag

1 / Functionele training

De functionele trainingen zijn toegespitst op de belangrijkste functionaliteiten van de applicatie (dematerialisatie van documenten, gepersonaliseerde rapportages). U leert er de fijne kneepjes met betrekking tot de configuratie van de tool om zo uw formulieren (jaarlijkse evaluatie, aanvragen van opleidingen en trainingen, etc.) aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Daarnaast leert u rapportages op te stellen die voldoen aan uw professionele behoeften.

2 /
1dag

2 / Professional training

De professional trainingen zijn toegespitst op de belangrijkste professionele processen (strategische workforceplanning en competenties, opleiding, recruitment) in onze tool. Zo beheerst u alle elementen van uw oplossing en kunt u zelfstandig uw HR-processen sturen en optimaliseren. Onze deskundige begeleiders delen hun best practices om de tool te gebruiken, acties te plannen en interne veranderingen te sturen. De trainingen zijn daarnaast de ideale gelegenheid om met andere HR administrator klanten van gedachten te wisselen en ideeën te delen over inrichting van de processen in Talentsoft.

BEST PRACTICES WORKSHOPS

Talentsoft geeft innovatieve best practiceworkshops om te voldoen aan uw specifieke verwachtingen. De sessies vinden plaats met de medewerking van geselecteerde gebruikers/klanten van Talentsoft en vormen een ideale gelegenheid voor onze community om ervaringen uit te wisselen en best practices voor talent management te leren. We behandelen onder andere de volgende thema's: internationale toepassing, HR-marketing, employer branding, gepersonaliseerde rapportages, etc.

De workshops van Talentsoft worden begeleid door gebruikers die hun best practices delen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Tijdens deze sessies is er ruimte om van gedachten wisselen met andere HR-medewerkers over gemeenschappelijke valkuilen om zo een beter inzicht te krijgen in de oplossing.

Valérie Blimer, Audioptic - HRMS Manager


select your language

frenchdutchgerman