Aanvraag verzonden

SNEL, GEMAKKELIJK EN BEPROEFD

Een succesvolle implementatie van een talent management oplossing begint met een uitgebreide project management aanpak die gebaseerd is op de specifieke behoeften en processen van uw organisatie. Het project bestaat uit verschillende fases waarin doelstellingen worden geformuleerd die afhankelijk zijn van de complexiteit, de omvang en de behoeften van uw organisatie. Onze persoonlijke begeleiding helpt u om de functionaliteiten van de oplossing van Talentsoft optimaal te benutten en uw investering dus zo rendabel mogelijk te maken.

Ons team van HR-experts heeft meer dan 1000 succesvolle implementaties uitgevoerd bij zowel kleine, middelgrote als grote organisaties in de meest uiteenlopende sectoren. Onze projectteams hanteren een bewezen methode, met als hoofddoel het succes van onze klanten!

Wij zetten ons uitgebreide team van lokale en internationale specialisten op het gebied van HR consultancy en onze integratie partners in om de implementatie van uw Talentsoft product zo goed mogelijk te laten verlopen.

De belangrijkste principes van een Talentsoft-project

DE GARANTIE VAN EEN GOEDE START IS EEN METHODE OP MAAT DIE AANSLUIT OP UW BEHOEFTEN EN UW BUDGET!

Uw project Klaar voor gebruik

PLUG & PLAY

Apply
  • < 1.000 medewerkers
  • Kant en klare implementatie
  • Voorgeconfigureerd
"Jump Start" is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en is een kant en klare oplossing met een snelle implementatie. "Jump Start” kan gebruikt worden zonder dat u over uitgebreide technische vaardigheden hoeft te beschikken.

ADJUST & PLAY

Adjust
  • < 5000 medewerkers
  • Standaard projectteam
  • Standaard configuratie
Easy Start wordt aanbevolen aan middelgrote bedrijven met standaard HR-processen: de snelle implementatie van een turnkey oplossing die de best practices van de markt omvat.

Uw project Gepersonaliseerd

CUSTOMIZE & PLAY

Customize
  • > 5000 medewerkers
  • Uitgebreid projectteam
  • Individuele aanpak
Start+ is een innovatieve, iteratieve en collaboratieve projectbenadering met gerenomeerde HR processen. Profiteer van de implementatie van een standaard oplossing waarin specifieke configuraties naar uw wens worden aangepast.

Een toegewijd team

Projectmanagement

1 /
Start van het project

Definitie van de scope van het project en de gedetailleerde planning

Bepalen van de grote lijnen
2 /
Kick-off

De doelen van het project delen met alle stakeholders,

Concept
3 /
Validatie van het concept

Validatie van de verwachte functies, configuratieopties en gebruikte gegevens

Realisatie
4 /
Start user accepting testing

Hand-over van de test omgeving

Acceptatie
5 /
Einde van de user accepting testing

Afsluiting van de user accepting testing. En de Go-Live wordt voorbereid

Voorbereiding
van de
implementatie
6 /
Start van de productie

Valideren van de productieomgeving

Monitoren
van de
implementatie
7 /
Klanten
ondersteuning

Systeem wordt in gebruik genomen en de klant krijgt periodieke ondersteuning

Op maat gemaakte services

Voor, tijdens en na de implementatie van uw talent management oplossing, Talentsoft staat u te allen tijde bij! We bieden vier types van uitgebreide support:

Integratie

Optimaal gebruik

Ontwikkelingen

Uitgebreide trainingen en op maat gemaakte content is beschikbaar om te zorgen voor een snel implementatie proces voor alle Talentsoft gebruikers

Ons support team helpt u om optimaal gebruik te maken van de data in uw systeem

Ons support team helpt u bij het activeren van nieuwe functionaliteiten. U kunt nieuwe functionaliteiten activeren wanneer u ze nodig heeft dus wanneer ze passen bij uw huidige HR processen.

In minder dan 4 maanden konden wij van start gaan met de jaarlijkse evaluatiegesprekken van onze 13.000 medewerkers in meer dan 10 landen! De eerste resultaten zijn meer dan goed: de medewerkers en de managers hebben de gebruiksvriendelijke en intuïtieve oplossing goed aanvaard. Het was een grote uitdaging maar deze is met succes geïmplementeerd, op de afgesproken dag, het afgesproken uur en tegen de afgesproken prijs.

Alain Guillou, DCNS Groep - Director of Human Resources

Awards  Customer Support

select your language

frenchdutchgerman